تاریخچه درب اتوماتیک وسرویس ونگهداری درب اتوماتیک شیشه ای
۱۳۹۴/۵/۲۲
|
4305
|
تاریخچه درب اتوماتیک
طرح و ایده پیدایش درب های اتوماتیک برای اولین بار 2000 سال پیش در یونان و توسط هرون
مطرح شد . این دانشمند یونانی دارای اختراعات زیادی مثل جرثقیل های اولیه ، عروسک رقاص
و همچنین طراحی سیستمی برای استفاده از نیروی بخار می باشد که پیش درآمدی بر اختراع
موتور پیستونی بخار در سال 5671 میلادی توسط توماس والت است .
بعد از انقلاب صنعتی و رشد روزافزون علم و افزایش نیازها برای ارامش و امنیت بشر ، خلاقیت
های طراحان و مهندسان در کشورهای گوناگون به طراحی اولین درب های اتوماتیک منتهی شد
که اولین مدل ثبت شده آن مربوط به سال 5511 میلادی می باشد که لی هیت و دی هورتون در
آمریکا اقدام به ساخت آن با استفاده از سیستم هیدرولیک کردند .
بعد از گذشت پانزده سال و در اوایل دهه هفتاد میلادی ، یک جوان ساکن اوهایو آمریکا با انتشار
چند آگهی این پروژه را به شکل تجاری گسترش داده که نهایتا به تاسیس اولین شرکت تخصصی
تولید درب های اتوماتیک ختم شد .
درب اتوماتیک
در عرصه رقابت های تجاری و پا گذاشتن فروشگاه های انلاین به این عرصه ، یکی از مهم ترین مسائلی که باعث افزایش فروش خواهد شد مطالعه بر روی اولویت ها و خواسته های مشتریان است . بررسی و مقایسه عوامل موثر بر افزایش رضایت مشتریان و ترغیب آنها به خرید به کارگزاران این امکان را می دهد که درب های فروشگاه خود را بر روی مشتریان باز بگذارند .
به طور معمول و در فروشگاه هایی که کار خرده فروشی را انجام می دهند و یا اماکن پرتردد ، معمولا مشتریان با دست هایی مملو از بسته های خرید و یا والدینی که کالسکه های فرزندانشان را حمل می کنند در حال ورود و خروج هستند و به همین علت استفاده از درب اتوماتیک در ورودی فروشگاه ها یا اماکن پرتردد یک انتخاب هوشمندانه و سرمایه گذاری سود آور است .
بر اساس تحقیقات صورت گرفته در انجمن سازندگان دربهای اتوماتیک آمریکا ، 98.9 % از مشتریانی که تجربه استفاده از دربهای دستی و اتوماتیک را داشته اند ، درب اتوماتیک را ترجیح می دهند و انتظار دارند در فروشگاه های محل خریدشان این نوع درب را مشاهده کنند .
با انتخاب درست و اصولی درب اتوماتیک ، یک راه مطمئن ، قانع کننده و آینده نگرانه را پیش روی خود و مشتریانتان گذارده اید . و بهترین نوع خوش امدگویی را برای افرادی که به مجموعه شما وارد می شوند ، انجام داده اید .
انتخاب درست :
عواملی که در هنگام انتخاب درب اتوماتیک باید درنظر گرفته شوند عبارت اند از :
· نوع و تعداد افرادی است که از درب استفاده می کنند
· ترافیک نهایی مدنظر کارفرما
· نوع طراحی ساختمان
· عرض درب ورودی
· درجه اهمیت و برتری زیبایی درب ورودی بر هزینه های اجرایی
به طور کلی سه مدل درب اتوماتیک وجود دارد :
1 – درب اتوماتیک کشویی
2 – درب اتوماتیک لولایی
3 – درب اتوماتیک تاشو
درب اتوماتیک کشویی ( اسلایدینگ ) :
درب های اتوماتیک کشویی امکان رفت و آمد موثری را در معابری که ترافیکشان دو طرفه هستند فراهم می کنند . با این توضیح که برای انتخاب این درب ها در نظر گرفتن عرض ورودی یک عامل تعیین کننده است چرا که درب در هنگام باز شدن نیاز به فضایی معادل لنگه متحرک در هر طرف دارد .
درب اتوماتیک لولایی :
درب های اتوماتیک لولایی معمولا هنگام اتوماتیک شدن از دو لنگه تشکیل می شوند که برای معابری با رفت و آمد دو طرفه ، یکی از لنگه ها به سمت داخل و دیگری به سمت بیرون بچرخد . هر چند که در خیلی از مواردی که درب های لولایی نصب می شوند ، هر دو لنگه به سمت بیرون یا به سمت داخل نیز می گردند .
درب اتوماتیک تاشو ( فولدینگ ) :
یکی از مزایای استفاده از درب اتوماتیک تاشو نیاز حداقلی این مدل درب به فضا است در حالی که درب های اتوماتیک تاشو حداکثر فضای درب را برای عبور و مرور محیا می کنند . که این مزیت باعث محبوبیت این مدل درب اتوماتیک در فضاهای تجاری که معمولا با محدودیت فضا مواجه هستند شده است .
سرویس و نگهداری دوره ای :
سرویس و نگهداری دوره ای درب اتوماتیک شما یکی از مهم ترین مسائلی است که بعد از نصب درب اتوماتیک با ان در ارتباط خواهید بود چرا که براساس نوع درب شما سرویس و نگهداری منظم آن تنها راه استفاده مناسب و بدون مشکل آن است . برای تنظیم برنامه مناسب برای سرویس و نگهداری ، شما و شرکت مجری درب اتوماتیک شما باید به عواملی مثل تعداد درب اتوماتیک نصب شده در مجموعه شما ، عمر درب ها و ترافیک روزانه توجه کنید . اکثر تولید کنندگان درب اتوماتیک انواع مختلفی از برنامه های سرویس و نگهداری را به مشتریان خود پیشنهاد می کنند .
همواره بخشی از مسئولیت امنیت درب اتوماتیک بر عهده صاحب ساختمان می باشد و تک تک افراد یا نمایندگانی از سمت آنها باید همواره بر مسائل فنی که بر کار درب های اتوماتیک موثر هستند نطارت کنند .
نکاتی برای بررسی روزانه درب های اتوماتیک:
برای بررسی درب های لولایی به صورت روزانه کافی است در هر نوبت از کار یک نفر در منطقه امن شده پشت درب ایستاده و نفر دوم وارد محوطه حساسیت سنسور شود . تا وقتی که نفر اول در منطقه امن ایستاده است درب لولایی نباید باز شود و بعد از ترک منطقه امن توسط نفر اول درب لولای باید باز شود .
برای درب هایی با سنسور الکترونیک ، با نزدیک شدن به درب یا دور شدن از آن از زوایای مختلف و با سرعت معمولی میتوان بررسی سلامت درب را انجام داد .
به طور کلی تمامی مدل های درب اتوماتیک در هنگام باز یا بسته شدن باید با ریتمی ملایم و یکنواخت حرکت کنند و در صورت مشاهده هر گونه ضربه یا وقفه در هنگام باز و بسته شدن حتما با کارشناسان فنی شرکت نصب کننده درب اتوماتیک تماس بگیرید .
اگر این مطلب برای شما جالب و مفید است آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
لیست نظرات کاربران